Ostali komentari i prijedlozi

Ovdje komentirajte željene lokacije koje NISU navedene ili predložene za glasanje! Zahvaljujemo na prijedlozima i komentarima.

7 Komentari na “Ostali komentari i prijedlozi

 1. Vanja on 29. srpnja 2015. at 16:49 kaže:

  Padine između Gornjeg i Donjeg grada (potez od Mesničke na zapadu do platoa Gradec)…mogu li to biti alternativne šetnice i/ili “tepih” trajnog bilja, btw, i plato Gradec izgleda dosadno, nedostaje mu živosti i boja. Ljetne projekcije na platou privremeno skrivaju pustoš neosmišljenog prostora.

  Igralište s devastiranim livadama iznad Ljetnog kina Tuškanac / Dubravkinog puta i kbr. 3….Izgleda da tamo “radovi na rekonstrukciji” nikad nisu dovršeni do kraja. Napravljena je improvizirana igraonica za djecu na otvorenom, klupice su loše pozicionirane, kameno popločenje stepenika i zida u očajnom je stanju. Bolje da nisu ništa ni radili…livade su sasvim dobro funkcionirale za dekicu i frisbie.

 2. Ivan Mijatović on 22. srpnja 2015. at 13:00 kaže:

  Spoj Sokolske ulice sa Zagrebačkom cestom na križanju sa Tomislavovom ulicom i uređenje zapuštenog okoliša NK Kustošija. Ovim spojem u dužini od oko 100 metara bitno bi se rasteretilo križanje Zagrebačke ceste i Sokolske ulice, čime bi se povećala protočnost prometa u preopterećenoj Zagrebačkoj cesti. Osim toga, spomenutih 100-tinjak metara “produžene” Tomislavove ulice u strateškom promišljanju ublažavanja prometnih gužvi na zapadu grada tj. u Ilici, mogao bi biti označiti početak izgradnje “južne” transverzale: Zagorska-Tomislavova-Oranice-Samoborska.

 3. Komentari s javnih izlaganja - Zaprude 15.07.215. on 20. srpnja 2015. at 12:49 kaže:

  JAKUŠEVAC
  Zašto se nitko nije zainteresirao za 2000 stanovnika “urbanog” dijela “gradske ” četvrti Jakuševac?!? Živimo u uvjetima gorim od sela!!!! Molimo pomoć već više godina…
  Tko to nije obavio svoj posao kako spada kad se tamo dozvolila stambena gradnja bez osnovne infrastrukture štoviše bez želje da se išta učini da bi se stanje promijenilo?!
  Ne znam da li uopće ima ikakve budućnosti u tom naselju ako niste politički podobni i ako čekate da netko napokon zaradi svoju plaću tako što će objektivno sagledati i pokušati riješiti taj problem.
  Žalosno da se nazivamo metropolom!
  Predsjednica MO Jakuševac

 4. Komentari s javnih izlaganja - Pescenica 08.07.2015. on 16. srpnja 2015. at 13:23 kaže:

  FERENČICA
  -Ferenščica uređenje otvorenog prirodnog dijela korita potoka Bliznec i šetnica uz potok
  -park za kućne ljubimce na Ferenščici na livadi kod okretišta tramvaja Žitnjak (zapadno od okretišta prema tvornici Dukat)

 5. Komentari s javnih izlaganja - Pescenica 08.07.2015. on 16. srpnja 2015. at 13:22 kaže:

  FOLNEGOVIĆEVO NASELJE
  -park za pse (kućne ljubimce)
  -park za druženje građana sa dodatkom 3 roštilja, par stolova i klupa

 6. Komentari s javnih izlaganja - Pescenica 08.07.2015. on 16. srpnja 2015. at 13:22 kaže:

  Prijedlog lokacija:
  – podsljemenska prometnica ISTOK – ZAPAD
  – nadvožnjak ili podvožnjak “Osječka – Trnava” . 90 % vremena je onemogućen prijelaz preko pruge!!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *